x

Kontaktok:

Eseményszervezés:

Katona Norbert

+36 30 9961 321

event@marketingsummit.hu

 

Számlázási kérdések:

Vántus Lilla

+36 30 297 2139

sales@marketingsummit.hu

Társrendezvény

F.A.Q.

A Marketing Summit Hungary a Magyar Marketing Szövetség és a marketingszakma egyik legnagyobb edukációs és networking eseménye, a szakma csúcstalálkozója, amely minden év szeptemberében kerül megrendezésre. Fő célkitűzése, hogy felkészítse az üzletembereket és a marketingtevékenységet végzők széles táborát a következő időszak szakmai kihívásaira. A marketing iránt elkötelezettek számára szinte kötelező program minden év szeptemberében, hiszen a résztvevők nemcsak a szakma neves képviselőivel találkozhatnak és hallhatnak tőlük előadásokat, de a különböző programok által még több segítséget, tapasztalatot és kapcsolatot is szereznek ahhoz, hogy tovább fejleszthessék tudásukat.
A Marketing Summit Hungary egésznapos eseménye idén szeptember 17-én kerül megrendezésre. Jelen körülményekhez alkalmazkodva pedig két opciót is felajánlunk az érdeklődő résztvevők számára: nemcsak az Akváriumban (Budapest, Erzsébet tér) lesz személyesen látogatható a rendezvény, hiszen azok számára, akik inkább otthonról kapcsolódnának be a programokba, online streaminget is biztosítunk.
Hisszük, hogy a marketing és kommunikációs szakembereknek és az üzleti döntéshozóknak az emberiség jövőjét, környezetét érintő legfontosabb kérdésekben is tájékozottnak kell lenniük, ezért 2020-ban társrendezvényünk a Brain Bar jövőfesztivál lesz, amely a Summit-ot követően, szeptember 18-19-én vár Téged.
A nemzetközileg is ismert, és elismert Brain Bar fesztivál évente kerül megrendezésre, amelyen – a közönség bevonásával, az előadók közvetlen megszólításával – az emberiség jövőjét formáló legfontosabb kérdések kerülnek a középpontba: különböző nézőpontok, beszélgetések, viták, újragondolások. A programnak szerves részét képezik a művészeti, kreatív tartalmak is.
A Brain Bar kétnapos eseménye a Marketing Summit Hungary-t követően, szeptember 18-án és 19-én kerül megrendezésre a Corvinus Egyetemen (Budapest, Fővám tér 8.).
Az idei Special Edition programjainak középpontjába a koronavírus hatásai és az újrakezdés kihívásai kerülnek. Az esemény „víruskompatiblis” lesz, ahol a legmagasabb szintű egészségügyi védelmet biztosítjuk valamennyi résztvevőnknek. Akik pedig inkább az otthon kényelméből szeretnék követni az esemény motiváló előadásait és a tartalmas szakmai beszélgetéseket, szeptember 17-én még az online streaming minden előnyét is élvezhetik.
A Marketing Summit Hungary-ra és társrendezvényére, a Brain Barra oldalunkon csomagban válthatók meg a jegyek, amelyeket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az érdeklődők minden igényére tekintettel legyünk: az alapcsomag minden esetben tartalmazza a Marketing Summit Hungary teljes, illetve a Brain Bar egyik választott napján való személyes, teljesértékű részvételt. A Summit Special Editionra pedig vásárolhatsz kizárólag online stream jegyet is – ehhez ugyanakkor nem tartozik Brain Bar napijegy.
A Summit Special Edition programjaiban elsősorban magyar nyelvű előadásokat hallgathatnak majd a résztvevők, de lesznek köztük olyanok is, amelyeket angolul tartanak. A Brain Baron viszont kizárólag angol nyelvű előadásokat hallgathatsz.
Az esemény „víruskompatiblis” lesz, ahol a legmagasabb szintű egészségügyi védelmet biztosítjuk valamennyi résztvevőnk számára. Akik pedig inkább az otthon kényelméből szeretnék követni az esemény motiváló előadásait és a tartalmas szakmai beszélgetéseket, szeptember 17-én még az online streaming minden előnyét is élvezhetik.
A jegyeket online módon vásárolhatod meg és bankkártyával is tudsz fizetni. A regisztrációs felületen kell jelentkezni az eseményekre, regisztrációdat követően állítjuk majd ki a befizetendő összegről a díjbekérőt, illetve a számlát.
Az eseményekre csomagban válthatók meg a jegyek, amelyeket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az érdeklődők minden igényére tekintettel legyünk. Az alapcsomag minden esetben tartalmazza a Marketing Summit Hungary teljes, illetve a Brain Bar egyik választott napján való személyes részvételt – és ha szeretnéd, ezt a csomagot kiegészítheted a Summit Special Editionre szóló ebéd voucherrel is. Azok pedig, akik inkább otthon maradnának, az első napra (szeptember 17.) online stream jegyet is válthatnak.
Az online felületen való regisztrációt / jelentkezést követően küldünk neked egy emailt, amely tartalmazza a választott jegyről kiállított díjbekérőt, illetve számlát, valamint megkapod az eseményekre szóló jegyeidet is. És természetesen folyamatosan tájékoztatunk majd az aktualitásokról, egészen a rendezvények napjáig.
Reméljük, hogy üdvözölhetünk Téged majd rendezvényünkön, de természetesen ha valami mégis közbejönne, a Summit Special Editionre vonatkozó jegyed bárkire átruházhatod.
Mindenkit nagyon szívesen látunk eseményünkön, azonban az események szervezésekor szeretnénk előre felkészülni a várható létszámra, ezért helyszíni jegyváltásra a Summit eseményen sajnos nem lesz lehetőség. Javasoljuk, hogy időben váltson mindenki jegyet.
Mindenkit nagyon szívesen látunk eseményünkön, azonban az események szervezésekor szeretnénk előre felkészülni a várható létszámra, ezért helyszíni jegyváltásra sajnos nem lesz lehetőséged.
A megvásárolt jegyek visszatérítésére sajnos nincs lehetőség.